THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

mulakan dgn

mulakan dgn

Friday, 29 April 2011

madu dan racun

layann beb...jom jem

Wednesday, 27 April 2011

Tuesday, 26 April 2011

mudah di sini....qasturie homestay ...  sdie mnawarkan kmudahan prasarana bgi kmudahan pnginapan danslanjutnya....untuk sbrang prtanyaan sila ke ...http://www.facebook.com/fidosnorthernregion just sent msj untuk prtanyaan,,,untuk nombor fon,,anda perlu layari ke link yg trsedia di ats tdi..n tnye nombo telefon bgi pemilik homestay trsebut..nk tnye die lg snang

bullet for my valentine-walking the demon
Arctic Monkeys - Brianstorm (2007)

jom layan drum..

Cobus - Avenged Sevenfold - Almost Easy (Drum Cover)

Cobus - Ke$ha - Tik Tok (Drum Cover)
club can't handle me

haha..wfs3872 ku......caya laa .....port dpan sekolah mnengah teknik taiping,,jlan loong bj

hari anugerah smk taman panglima(punk5)....gaya plak slek to haiss

Monday, 25 April 2011


bintang..?huuuu...knape aq ske sgt bntng eah...any else,bntng bnyak mksod tsirt bgi gua k...
indahnya ciptaan TUHAN,,,subhanallah,,Allahuakhbar

Buat Gadis Kesayanganku

Gadisku... sesungguhnya kejadianmu terlalu unik, tercipta daripada tulang rusuk Adam yang bengkok menghiasi taman-taman indah lantas menjadi perhatian sang kumbang.
Kau umpama sekuntum bunga, harum aromamu bisa menarik perhatian sang kumbang untuk mendekatimu.

Namun...tidak semua bunga senang untuk didekati oleh sang kumbang lantaran duri yang memagari diri, umpama mawar merah, dari kejauhan sudah terhidu akan keharumannya serta panahan warnanya yang terserlah indah mengundang kekaguman kepada sang kumbang.. tapi awas.. duri yang melingkari dirinya bisa membuatkan sang kumbang berfikir beberapa kali sebelum mendekatinya.

perlukan homestay..

mudah di sini....qasturie homestay ...  sdie mnawarkan kmudahan prasarana bgi kmudahan pnginapan danslanjutnya....untuk sbrang prtanyaan sila ke ...http://www.facebook.com/fidosnorthernregion just sent msj untuk prtanyaan,,,untuk nombor fon,,anda perlu layari ke link yg trsedia di ats tdi..n tnye nombo telefon bgi pemilik homestay trsebut..nk tnye die lg snang

ingat lagi time nie...huhu best ..lme x konvoi
korang tgk lah ayh aku ...isk3

jom dga lguu..


sape2 hilang pin..xyah beli aq ada bnyak plh jea aku bgi
drumku dah di angkot loriee..beng bwk larii

pilih nak yg mane..aku blanje

pilih...jea aq blanje,,cpt2..!!

bile nk konvoi lgi....?lme x join

kelam jeah

haahahaha...banner mcm cibai loeh..!!

Thursday, 7 April 2011

http://www.youtube.com/watch?v=Zqt4r--v0ds